Donald Trump është arrestuar

Donald Trump është arrestuar

Pas mbërritjes së tij në gjykatë, Donald Trump tani është zyrtarisht nën arrest dhe në paraburgim policor përpara akuzës së tij të ardhshme, raporton BBC.


Ai është presidenti i parë amerikan që përballet me akuza penale.

Trump pritet të japë gjurmët e gishtërinjve si pjesë e arrestimit, megjithëse është ende e paqartë nëse do të merret fotografia e tij.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.