Dogana kap mbi 2500 litra pije të gazuara nga Serbia

Dogana kap mbi 2500 litra pije të gazuara nga Serbia

Njësitet e Doganës së Kosovës në regjionin e Mitrovicës, në fshatin Koshtovë kanë ndaluar një automjet të dyshimtë dhe me ketë rast është hasur në mallra të kontrabanduara me origjine nga Serbia.


Sipas njoftimit, sasia është mbi 2500 litra pije të gazuara. Automjeti dhe mallrat janë konfiskuar.

Lexo edhe

Video

error: