Dogana kap Kapen mbi 2500 litra pije alkoholike dhe joalkoholike

Dogana kap Kapen mbi 2500 litra pije alkoholike dhe joalkoholike

Dogana e Kosovë pas një hetimi disa ditor njofton se ka arritur që të sekuestrojë sasi të konsiderueshme të pijeve alkoolike dhe  jo alkoolike si dhe parave  të falsifikuara në rajonin e Perendimit.

Operacioni ka filluar sot rreth orës 13:00 në Rogovë të Hasit dhe në Xërxë. Objekt kontrolli kanë qenë 10 lokacione të dyshimta për prezencë të mallrave pa mbulesë.


Mallrat e sekustruara janë pije alkoolike të  llojeve të ndryshme si: Jack Daniels, Jagermeister, Smirnof, Ballantimes, Gordon’s, Vodka , birra  dhe verëra te ndryshme si dhe nje sasi e konsiderueshme  e pijeve jo alkoolike.

Derisa gjatë kontrollimi janë hasur në para falsikuara, respektivisht monedha.  Rasti I parave ë falsifikura i eshtë dorëzuar Policisë së Kosovës për procedura të metutjeshme hetimore.

Lexo edhe

Video

error: