Dita Evropiane e Mikrofinancës

Dita Evropiane e Mikrofinancës

Institucionet mikrofinanciare në gjithë Evropën sot shënojnë 20 tetorin – Ditën Evropiane të Mikrofinancës.


Kjo ditë synon rritjen e ndërgjegjësimit për mikrofinancën si një mjet për të luftuar përjashtimin social dhe papunësinë në Evropë.

Ndryshe, institucionet mikrofinanciare llogaritet se brenda një viti japin rreth 100 milionë euro në të gjithë sektorët. Kredia mesatare është rreth 1.100 euro.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.