Dita e Lumturisë në kohën e koronavirusit

Dita e Lumturisë në kohën e koronavirusit

​Bota ka nevojë për një ditë plot buzëqeshje dhe prandaj Kombet e Bashkuara e kanë shpallur Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë.


Në korrik të vitit 2012, Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara shpalli një rezolutë, sipas së cilës Dita Ndërkombëtare e Lumturisë do të shënohet çdo vit më 20 mars.

Këtë vit kjo ditë pjesën më të madhe të qytetarëve të botës i ka gjetur brenda hapësirave të kufizuara, në shtëpi apo objekte tjera, për shkak të përhapjes së koronavirusit.

error: