Dita e FSK-së

Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, me rastin e Ditës së Forcës, sot duke filluar nga ora 12:00 deri në ora 15:00 organizon “Ditën e hapur’’.


Sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes, të gjithë qytetarët janë të mirëpritur të vizitojnë të gjitha kazermat e FSK-së, në Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin.

Lexo edhe

Video