Dita e Flamurit, askund më mirë se në Grand Blue Fafa

Dita e Flamurit, askund më mirë se në Grand Blue Fafa

Dita e Flamurit tek Grand Blue Fafa vjen me ofertë speciale!

Grand Blue Fafa është kujdesur që të ofrojë dy pako të volitshme për klientët e saj!

Kështu për vetëm 77 euro do të mund të shijojnë Ditë e Flamurit të gjithë ata që duan të kalojnë natën dhe të kenë një mëngjes të shijshëm në hotel.


Ndërsa vetëm për 10 euro më shumë, do të mund të marrin gjysmë pansion.

Të dy ofertat përfshijnë muzikë live, animacione për fëmijë, natën shqiptare.

Dhe, qershia mbi tortë, ‘late checkout’.

Lexo edhe

Video