Diskutimi publik i MASHTI-t për Projektligjin për tekste shkollore

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) organizon diskutim publik për Projektligjin për Tekste Shkollore.

Lexo edhe

Video