Diskutim për racizmin në përvjetorin e vrasjes së Kujtim Veselit

Grupi Drejtësi për Kujtimin po mban diskutim në panel me aktivistë nga shoqëria civile për të shtjelluar pikëpamjet e tyre për diskriminimin dhe racizmin në Kosovë, si dhe dështimet e shtetit në mbrojtjen e individëve që vazhdojnë të rrezikohen çdo ditë në forma të ndryshme nga racizmi.


Ky diskutim po bëhen 2 vite nga vrasja e Kujtim Veselit.

Lexo edhe

Video

error: