Disa zona mbesin pa furnizim me ujë nesër në Prishtinë

Disa zona mbesin pa furnizim me ujë nesër në Prishtinë

Disa zona në Prishtinë do të mbesin pa furnizim me ujë gjatë ditës së nesërme. Kjo për shkak të realizimit të punimeve teknike nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”.

Rruga pranë Komunës së Re, ajo e Stadiumit të Prishtinës e Arbëria, janë disa prej zonave për të cilat KRU Prishtina ka njoftuar se do të mbesin pa furnizim me ujë nga ora 9:00 deri në 16:00.


Sipas njoftimit, punimet teknike do të realizohen për ndërrimin e gypit “Ac fi 200” në rrugën Tirana.

Realizimi i punimeve teknike ka për fokus përmirësimin e furnizimit me ujë të pijshëm dhe zvogëlimin e humbjeve teknike të ujit. Gjatë kësaj periudhe kohore, pa furnizim me ujë mbesin këto zona shërbimi: rruga e ” Tiranës “, lagjja Arbëria pjesa nga hekurudha deri te rruga” Ahmet Krasniqi “, Komuna e Re, rruga” Bashkim Fehmiu”, rruga ” Vicianum”,  rruga ” Nora e Hotit”, Stadiumi i Prishtinës me lokale përreth tij”, është bërë e ditur në komunikatë.

Lexo edhe

Video