Disa nga fituesit e dhuratave nga “Petrol Company”, vazhdon loja për Jackpot Banesë

Disa nga fituesit e dhuratave nga “Petrol Company”, vazhdon loja për Jackpot Banesë

Kompania me e madhe e derivateve në vend “Petrol Company” në faqen e saj në rrjetin social Facebook ka njoftuar për fituesit e radhës së lojës shpërblyese.

Për ata që edhe më tutje vazhdojnë të furnizohen me derivate shumë cilësore me çmimet më të lira në treg do të kenë mundësi të marrin pjesë në lojën shpërblyese ku në dispozicion të tyre është Jackpoti mbrapa të cilit fshihet një banesë

 Disa nga fituesit e lojës #31Korrik – #3gusht

  1. Shpejtim Pushkolli – Veturë për fëmijë
  2. Skender Gashi – 20 Litra Derivate
  3. Florian Podvorica – 20 Litra Derivate

Luani për shpërblime të lojës së ardhshme e cila do te zhvillohet nga data #31gusht deri më #3shtator si dhe jepi mundësi vetit për të fituar #JACKPOT #BANESË në fund të vitit.


Shkarko aplikacionin dhe regjistrohuni për të luajtur:

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5ë3

Për çdo informatë rrethë lojës, drejtohuni në numrin pa pagesë: 080080089

https://www.facebook.com/petrolcompanyshpk/photos/pcb.4160857567300659/4160856240634125/

Lexo edhe

Video