Digjet një veturë në Sllatinë

Një veturë në rrethana ende të panjohura është djegur sonte në rrugën Prishtinë-Pejë, përkatësisht në Sllatinë. Rasti ka ndodhur rreth orës 19.30 dhe ende nuk dihet nëse ka viktima në njerëz apo të lënduar. Policia e Kosovës nuk ka dhënë ende detaje lidhur me rastin.