Digjet një depo me material ndërtimor në Podujevë

Digjet një depo me material ndërtimor në Podujevë

Një depo me material ndërtimor në Podujevë, është kapluar nga zjarri.

Rasti ka ndodhur dje pasdite. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësiti policor dhe zjarrfikësit të cilët kanë shuar zjarrin.


Kurs enë Lipjan, është raportuar se një pjesë e pyllit me drunjë pishe është përfshirë në zjarr, pylli  ishte afër një depos por me intervenimin e policisë dhe zjarrfikësve zjarri është shuar në tërësi pa ndonjë incident.

 

error: