Digjen pyjet në Shtime, Suharekë dhe Prizren

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve kanë ndodhur shpërthime zjarri në fshatrat e Prizrenit, Suharekës dhe Shtimes. Sipas Policisë, në fshatin Godanc i Epërm të Shtimes, është raportohet se në rrethana të panjohura ka shpërthyer zjarri në pyll mbi fshat. Në vendin e ngjarjes kanë dalur njësitet përkatëse, ndërsa ekipi i zjarrfikësve … Continue reading Digjen pyjet në Shtime, Suharekë dhe Prizren