Dialogu Kosovë-Serbi, më 16 nëntor mbahet takimi në nivel kryenegociatorësh

Raundi i ri i dialogut Kosovë-Serbi në nivel kryenegociatorësh do të mbahet të martën e 16 nëntorit. Në takimin që do të mbahet në Bruksel, Kosova do të përfaqësohet nga zëvendëskryeministri për Integrim Evropian, Zhvill dhe Dialog, Besnik Bislimi. Kështu ka konfirmuar për KosovaPress, zëdhënësi i Qeverisë, Përparim Kryeziu. Ai tha se temë e diskutimit … Continue reading Dialogu Kosovë-Serbi, më 16 nëntor mbahet takimi në nivel kryenegociatorësh