Dezinfektohet Stacioni i Autobusëve në Prishtinë

Dezinfektohet Stacioni i Autobusëve në Prishtinë

Komuna e Prishtinës njoftoi se sot është dezinfektuar Stacioni i Autobusëve.

Ky veprim është konform vendimit të kryetarit Shpend Ahmeti për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.


“Stacioni i Autobusëve është vend i frekuentuar nga shumë udhëtarë gjatë gjithë kohës. Kujdesi i shtuar në këtë situatë na ndihmon të mbrojmë veten dhe të tjerët”, thuhet në komunikatën e Komunës së Prishtinës.

Lexo edhe

Video

error: