Detaje nga marrëveshja Kosovë-Shqipëri për lehtësimin e procedurave për njohjen e diplomave

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ka dhënë detaje për marrëveshjen e nënshkruar në mes Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë, lidhur me lehtësimin e procedurën e njohjes së diplomave. Në mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Shqipërisë, e cila u mbajt sot në Elbasan, janë nënshkruar 16 marrëveshje … Continue reading Detaje nga marrëveshja Kosovë-Shqipëri për lehtësimin e procedurave për njohjen e diplomave