Dështon zgjedhja e dy kandidatëve për gjyqtarë të Kushtetueses

Dështon zgjedhja e dy kandidatëve për gjyqtarë të Kushtetueses

Ka dështuar zgjedhja e dy kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese, pasi asnjëri prej kandidatëve nuk mori votat e nevojshme, megjithëse në votim morën pjesë 97 deputetë.


Në votimin në raundin e dytë, kandidati Albert Avdiu mori 60 vota, Bardh Bokshi 52, ndërsa Etrur Maloku 39 vota, ndërsa në raundin e parë u eliminua kandidati Dukagjin Abdyli. 

Pasi dështoi zgjedhja e anëtarëve në kushtetuese, kryetari i Kuvendit Glauk Konjufca mbylli punimet e seancës plenare dhe tha se e njëjta seancë do të vazhdojë javën e ardhshme.

Lexo edhe

Video