Dështon të mbahet shqyrtimi fillestar ndaj ministrit Liburn Aliun dhe të tjerëve

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka dështuar seanca për shqyrtimin fillestarin në rastin ku  ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu po akuzohet për veprën penale keqpërdorim të autoritetit zyrtar gjatë periudhës sa ishte drejtor i Urbanizmit në komunën e Prishtinës. Kjo pasi në seanca ka munguar e pandehura, Bahtie Uka për shkak … Continue reading Dështon të mbahet shqyrtimi fillestar ndaj ministrit Liburn Aliun dhe të tjerëve