S’ka kuorum, dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Pas dështimit të mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit për mungesë të kuorumi, shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri tha se fatkeqësisht mbledhja nuk u mbajt pasi nuk pati anëtarët të mjaftueshëm për të nis punën.


Ai tha se nuk ka logjikë që për shkak të fushatës zgjedhore të penalizohet Kuvendi dhe Qeveria.

“Ne duhet të ushtrojnë punën tonë. Shihet qartë se ka një mungesë koordinimi, të cilën duhet koordinuar. Nuk duhet procesi zgjedhor të penalizoj punën e qeverisë dhe kuvendit. Pra, nuk ka logjikë përshkak të fushatës të mos mbahet mbledhja e kryesisë”, tha ai pas mbledhjes.

Lexo edhe

Video