Dështon mbledhja e komisionit hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë

Dështon mbledhja e komisionit hetimor për procesin e privatizimit në Kosovë

Në mungesë të kuorumit, ka dështuar mbledhja e komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë.

Sot ishte paraparë intervistimi i kryesuesit të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit Bajram Zejnullahu.


Pjesëmarrës në këtë komision ishin vetëm kryetari Hajrulla Çeku, anëtari nga PDK, Sejdi Hoxha, anëtari nga AAK, Bekë Berisha dhe Fidan Rekaliu nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Ndërsa, nesër janë të parapara dy intervistime.

Lexo edhe

Video