Dëshmitari thotë se gjatë qëndrimit në Zllashë ka dëgjuar emrin “komandant Cali”

Dëshmitari i parë i cili po dëshmon kundër ish-pjesëtarit të UÇK-së, Salih Mustafa, duke ju përgjigjur prokurorit në pyetje shtesë, ka thënë në sallën e gjyqit se derisa pretendon të jetë mbajtur në Zllashë e ka dëgjuar të thirret emri “Cali”. Dëshmitari ka thënë se “ishte Cali ai që i kishte drejtuar pistoletën dhe e … Continue reading Dëshmitari thotë se gjatë qëndrimit në Zllashë ka dëgjuar emrin “komandant Cali”