Dëshmitari i tretë: Ende kam pasoja nga maltretimet e bëra në Zllashë

Zyra e Prokurorit të Specializuar ka përfunduar pyetjet për dëshmitarin e tretë kundër Salih Mustafës në Hagë dhe gjykimi do të vazhdojë nesër ku i njëjti do t’u përgjigjet pyetjeve të mbrojtëses së viktimave dhe avokatit të Mustafës. Derisa i është përgjigjur prokurores Silvia D’Ascoli, dëshmitari i mbrojtur ka thënë se si pasojë e maltretimit … Continue reading Dëshmitari i tretë: Ende kam pasoja nga maltretimet e bëra në Zllashë