Deputeti Haxhiu pyet për 1 mijë testet e dhuruara nga Serbia, Vitia do të asgjësohen

Deputeti nga Partia Demokratike e Kosovës, Bekim Haxhiu ka kërkuar informacione se çka ka ndodhur me 1 mijë testet për COVID-19 që Kosova i kishte pranuar si donacion nga Serbia gjatë qeverisjes Kurti 1. Lidhur me këtë ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia tha se ato teste nuk janë përdorur dhe për shkak të afatit të … Continue reading Deputeti Haxhiu pyet për 1 mijë testet e dhuruara nga Serbia, Vitia do të asgjësohen