Deputetët e AAK-së vizitojnë SBAShK-un

Deputetët e AAK-së vizitojnë SBAShK-un

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së Besnik Tahiri bashkë me Bekë Berishën dhe Albana Bytyqi  sot po vizituan Sindikatën e Bashkuar të Arsimit. Ata u pritën në takim nga kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj.


Pas takimit i cili po mbahet i mbyllur, do të ketë deklarim për media.

Lexo edhe

Video