Dëmtoi pajisjet sanitare në Qendrën e Mbajtjes në Polici

Dëmtoi pajisjet sanitare në Qendrën e Mbajtjes në Polici

 Një person i cili ishte në Qendrën e Mbajtjes në Stacion Policor në Gjaovë, ka dëmtuar pajisjet sanitare dhe murin ndarës në mes të dhomave.


Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

Lexo edhe

Video

1 Comment

Comments are closed.

error: