Demi i arratisur hyri në një bankë në një qytet izraelit

Demi i arratisur hyri në një bankë në një qytet izraelit

Demi, i cili u arratis nga hambari herët në mëngjes, shkaktoi skena paniku në rrugët e qytetit izraelit pranë Tel Avivit, përpara se të hynte në një degë banke.

Bank Leumi tha se demi hyri në zyrat e tij në zonën industriale në qytetin Lod, afër Tel Avivit.

Videot amatore tregojnë banorët që vrapojnë për siguri ndërsa demi bredh rrugëve.


Brenda ndërtesës së bankës, kafsha po vraponte nëpër korridor me disa burra që e ndiqnin atë.

Pasi u përzu nga zyrat e bankës, demi u qetësua nga punonjësit e shërbimit veterinar të qytetit dhe më pas u mor me vete.

Lexo edhe

Video