Takimi i ministres Albulena Haxhiu dhe ministrit Ulsi Manja

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, pret në takim ministrin e Drejtësisë së Republikës së Shqipërisë, Ulsi Manja. Në takim do të marrin pjesë edhe kryetarët e Odave të Noterëve, Ndërmjetësuesve dhe Avokatëve të të dyja shteteve.

Lexo edhe

Video