Deklarata e BE-së nuk lejon propozime të askujt për hapa prapa në procesin e zgjerimit për WB6

Deklarata e nënshkruar në Samitin e Bërdos nga liderët evropianë me zotimin e BE-së për përkrahje të 6 vendeve të Ballkanit Perëndimor (WB6) në perspektivën e tyre evropiane ka qenë rezultati më optimal që ka mundur të nxirret në këtë kohë. Kështu thotë Maja Bucar, profesoreshë në Universitetin e Lubjanës dhe eksperte për politikat e … Continue reading Deklarata e BE-së nuk lejon propozime të askujt për hapa prapa në procesin e zgjerimit për WB6