Dëgjimi i dëshmitares së parë në Hagë po vazhdon me pyetjet e avokatit të Gucatit

Dëshmitari i parë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar kundër ish-krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, po dëgjohet edhe sot në Dhomat e Specializuara në Hagë, ku po iu përgjigjet pyetjeve të avokatit mbrojtës. Zenka Pumper, e cila është hetuese në ZPS dhe po dëshmon në këtë gjykim, ka thënë se dokumentet, … Continue reading Dëgjimi i dëshmitares së parë në Hagë po vazhdon me pyetjet e avokatit të Gucatit