Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Debat publik për raportin e vlerësimit të ndikimit në mjedis për eksploatimin e gurit gëlqeror në Koretishtë dhe Stazhë

Debat publik për raportin e vlerësimit të ndikimit në mjedis për eksploatimin e gurit gëlqeror në Koretishtë dhe Stazhë

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 03/L-214 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 20, pika 2 dhe 4, Kompania “Domid” Sh.p.k. Viti, në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit, organizojnë:

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për eksploatimin e gurit gëlqeror në Koretishtë dhe Stazhë, Nobobërdë.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 16.02.2021 në ora 10:00 në hapësirat e restorant “Gersheta” në Stanishor, Nobobërdë do të organizohet debat publik nga kompania “Domid” Sh.p.k. Viti, në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.


Debati publik do të organizohet për Raportin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis për eksploatimin e gurit gëlqeror në Koretishtë dhe Stazhë, Nobobërdë.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM

https://us04web.zoom.us/j/3641684670?pwd=YzRTQjJnSGpzZVlqTmhtUGNnK29mZz09

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: