Dashurojnë për gjithë jetën: Këto tri shenja dashurojnë sinqerisht

Dashurojnë për gjithë jetën: Këto tri shenja dashurojnë sinqerisht

Ata i japin zemrat e tyre fort, por kur e bëjnë, është për pjesën tjetër të jetës së tyre.

Këto janë tri shenjat e horoskopit, të cilat sipas astrologjisë dashurojnë sinqerisht.  

Gaforrja

Dashuria, shtëpia, partneri dhe fëmijët janë sinonim i Gaforres. Ata ndërtojnë armaturën e tyre çdo vit dhe gjithmonë përpiqen të jenë sa më të fortë dhe të fortë. Kur dashuria ndodh, atëherë ai armaturë prishet. Atëherë ato bëhen thelbi i dashurisë. Nuk ka Gaforre që nuk do të bënte gjithçka, por gjithçka për dashurinë e tij.


Për ta dashuria është njësoj shtëpia, fëmijët dhe partneri. Gaforret pajtohen vetëm me atë “trinitet të shenjtë”. Njëra nuk mund të bëjë pa tjetrën. Kur një marrëdhënie prishet, atyre u duhet shumë kohë që ta harrojnë atë, të tërhiqen në llogoren e tyre dhe të vuajnë.

Bricjapi

Këta janë njerëz që e lëshojnë dashurinë dhe jetën e tyre shumë të vështirë, dhe kur e lëshojnë, atëherë nuk ka “kontroll” për asgjë. Atëherë Bricjapi pragmatik dhe mizor i ftohtë zhduket. Ana e tyre emocionale është aq e fortë, dhe nga ana tjetër aq e dobët, e brishtë dhe e butë sa që sapo të prishet dashuria e madhe, disa Bricjap mbeten vetëm për pjesën tjetër të jetës.

Peshku

Shenja më sensuale dhe emocionale e horoskopit. Ata japin zemrën, shpirtin dhe trupin sapo i japin për gjithë jetën. Këto janë oqeane emocionesh, dashurie, puthjesh, prekjesh. Kur marrëdhënia prishet, Peshqit qëndrojnë në botën e tyre të imagjinatës për një kohë të gjatë dhe janë ende me atë partner në botën e tyre imagjinare. Ata ende ndjejnë çdo prekje, puthje.

Lexo edhe

Video