Dashuri, befasi e udhëtim nga Jaffa Champion

Dashuri, befasi e udhëtim nga Jaffa Champion

Për të festuar Ditën e të Dashuruarve më ndryshe, brendi i shijes botërore Jaffa Champion është duke përgatitur një super kampanjë për ju, e cila do të jetë aktive për 14 ditë.

Të gjithë të interesuarit do të kenë mundësi që brenda këtyre ditëve të fitojnë mundësin të garojnë për 3 udhëtime fantastike, e mbi gjitha falas.

Por jo vetëm kaq, gjatë kampanjës do të keni mundësi të blini paketime të  Jaffa Champions me një çmim promocional, e cila më pas do t’ju shërbej edhe si dekor.


Për gjithçka rrini të kyçur.

Udhëtime dhe befasia tjera po ju presin…

Jaffa Champion, brendi i kënaqësisë!

Lexo edhe

Video

error: