“Dardania” në Prizren, kompleksi ideal për të blerë banesë (Foto)

“Dardania” në Prizren, kompleksi ideal për të blerë banesë (Foto)

E ndërtuar me kujdes të veçantë dhe siguri. Ky është kompleksi i bukur “Dardania”, në Prizren, ku mund të bëheni me banesë duke shfrytëzuar ofertën e kompaisë CIMA Construction.

Me 30% pjesëmarrje. Kurse, pjesën tjetër paguaj direkt përmes kompanisë me këste mujore deri në 60 muaj.

Vizitoni nga afër banesën tuaj e cila gjendet në Lagjen Dardania, 10 minuta nga qendra e qytetit.

Në Kompleksin Dardania keni mundësi përzgjedhje të ndryshme të banesave nga 64m2 deri në 120m2.

Vend ideal që të bëheni me banesë familjare.

Banesat në shitje në Kompleksin Dardania në Prizren:

♦️ Tipi T1 – 64.7m²

♦️ Tipi T4 – 65.7m²

♦️ Tipi T2 – 95m²


♦️ Tipi T6 – 98.5m²

♦️ Tipi T5 – 114.5m²

♦️ Tipi T3 – 120m²

Ne ndërtojmë!

CIMA Construction

Na kontaktoni në:

✆ +38349509090

✉️ [email protected]

🌐 www.cimaks.com

#cima #construction #nendertojme #prishtinë #fushëkosovë #prizren #ferizaj #suharekë #lipjan

Lexo edhe

Video