Cult

Një intervistë me përmbajtje informative kulturore. Në këtë intervistë do të mësoni për historitë dhe sukseset e personaliteteve të njohura nga fusha e artit, kulturës, sportit, muzikës, kinemasë, shkencës etj.
Këtë intervistë do të mund ta ndiqni të Shtunave në orën 16:30 në KOSOVAPRESS dhe KANAL 10, në të gjitha
rrjetet sociale.
No Post/News Found