Covid-19, të spitalizuar 72 pacientë

Covid-19, të spitalizuar 72 pacientë

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 72 pacientë, prej tyre 43 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 29 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 38 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 3 pacientë,

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 10 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-covid


Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë 

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Pejës, 8 pacientë

Spitali i Prizrenit,6 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë

Lexo edhe

Video