Covid-19, boshatiset edhe Vlora

Covid-19, boshatiset edhe Vlora

Pamjet që shihni vijnë nga rrugët e qytetit të Vlorës në orët e para të ditës së premte.


Policia e Vlorës ka ushtruar kontrolle atyre pak automjeteve që qarkullojnë në qytet.

Ndërkohë që në një vëzhgim rrugët kryesore të qytetit kanë qenë bosh , bulevardi I. Qemali, Lungomare përgjatë ujit të Ftohtë, rruga Transballkanike, por dhe baret kanë qenë mbyllura.

error: