COVID-19, 12 persona në Infektivë, prej tyre dy në gjendje të rënduar

COVID-19, 12 persona në Infektivë, prej tyre dy në gjendje të rënduar

Në raportin e ditës së sotme, Klinika Infektive, njofton se në klinikë janë të shtrirë 21 raste, 12 prej tyre janë me Covid-19.


Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid- 19 është si vijon: Tetë raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Dy prej tyre janë në gjendje më të rënduar, njëra në repart, e cila është edhe në hemodializë si dhe një rast tjetër me përkujdesje intensive ndodhet në repartin intensiv të kësaj klinike.

Lexo edhe

Video