Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Ministria e Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Industrisë, të martën ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar nga ministria, për shitjen e naftës është 1, 77 euro litra e naftës.


Ndërsa çmimi për një litër benzinë është 1. 41 dhe 0.73 për gaz.

Sipas ministrisë, çmimet e mësipërme vlejnë për datën 18 tetor 2022, prej orës 10:00, deri të nesërmen.

Lexo edhe

Video