Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve sot në Kosovë është 1.73 euro për litër, për benzinë është 1.40 euro dhe çmimi maksimal i lejuar për shitjen e gazit është 0.72 euro.


Kështu ka njoftuar Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Sipas njoftimit, çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 27 tetor 2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Lexo edhe

Video