Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Çmimet e derivateve për sot në Kosovë

Ministria e Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Industrisë, të martën ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Sipas të dhënave të publikuara, çmimet vazhdojnë të jenë të larta.


Çmimi maksimal i lejuar nga ministria, për shitjen e naftës është 1, 78 euro litra.

Çmimi maksimal i lejuar nga ministria, për shitjen e benzinës është 1. 41 euro litra dhe çmimi maksimal i lejuar për gas është 0. 73 euro për litër.

Lexo edhe

Video