Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Në vendimin e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,  çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 60 centë, i benzinës 1 euro e 33 centë dhe i gasit 78 centë.

Këto janë çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e mërkurë.

Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është:


Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.60 €  për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.33 € për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.76 €  për litër.

Çmimet e lartcekura vlejnë 24 orë duke filluar nga sot në ora 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.

Lexo edhe

Video