Clark për vdekjen e Dole: Do t’i mungosh Amerikës

Clark për vdekjen e Dole: Do t’i mungosh Amerikës

Ish-gjenerali i NATO-s, Wesley Clark, ka shprehur pikëllimin e tij me rastin e ndarjes nga jeta të senatorit Bob Dole.

Ai në një postim në Twitter ka shkruar se Dole ishte një patriot i madh amerikan.


“Bob Dole, një patriot i madh amerikan dhe udhëheqës vetëmohues. Ai do t’i mungojë Amerikës në vitet në vijim”, shprehet Clark, i cili kishte udhëhequr bombardimet mbi caqet serbe në Kosovë.

Ndryshe, Robert Dole ndërroi sot jetë në moshën 98-vjeçare.

Lexo edhe

Video