Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

Floil është njëri nga vajrat e para vendore të industrisë së ushqimit, që tashmë ka thyer kufijtë kontinental, jo vetëm ato rajonal dhe vendore.

Kjo si rezultat i cilësisë së lartë dhe veçorive të këtij produkti, e të cilat janë:

●             100 i rafinuar

●             Pa kolesterol


●             Me vitamin E dhe K dhe

●             Pa aromë gjatë fërgimit.                                                                                                                           

Këto veti të larta cilësore, kanë bërë që vaji Floil të jetë një nga produktet më të kërkuara në treg.

Prandaj, që ushqimi juaj të mos i humb vlerat e larta ushqyese gjatë përgatitjes, përdor vajin Floil, vaj ky që po vazhdon rrugëtimin e suksesit.

Floil, vaji me cilësinë më të lartë ushqyese në treg!

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.