Christian Bale planifikon të pushojë nga aktrimi

Christian Bale planifikon të pushojë nga aktrimi

Christian Bale do të marrë një pushim të gjatë nga Hollywood-i pas xhirimeve të filmave të njëpasnjëshëm.

Projekti i fundit i aktorit fitues të Oskarit “Thor: Love and Thunder”, del në kinema këtë verë dhe do të pasohet nga drama e periudhës “Amsterdam” e David O. Russell më vonë gjatë vitit, por Christian tani po planifikon të bëjë një pushim nga biznesin e filmit.


“Zakonisht më duhet shumë kohë në mes, sepse nuk mund të rrotulloj një monedhë. Unë jam shumë i ngadalshëm. Por mënyra se si funksionuan gjërat (për shkak të pandemisë COVID-19), më duhej të shkoja direkt nga filmi i Davidit tek ai i Taika. Ishte si bum, bum. Drejt e te tjetri,” tha Bale për Total Film.

Dy filmat janë shumë të ndryshëm dhe Christian këmbëngul se ai ka bërë mjaft punë për të zgjatur për një kohë. Si rezultat, ai ka vendosur të bëjë një hap prapa nga karriera e tij e aktrimit.

Video