Çfarë thotë pozita e nishanit në trupin tuaj

Në astrologjinë indiane dhe kineze, nishanet interpretohen si përfaqësues të fatit. Zbuloni se çfarë kuptimi kanë nishanet në pjesë të caktuara të trupit sipas bindjeve të tyre. Kokë Një nishan në të dy anët e buzëve është një tregues i një jete të ekuilibruar dhe të suksesshme. Simbolizon pasurinë, famën dhe një mënyrë jetese luksoze. … Continue reading Çfarë thotë pozita e nishanit në trupin tuaj