Ceremonia “Faleminderit Kosovë”

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit i Shqipërisë, Blendi Klosi, merr pjesë në ceremoninë “Faleminderit Kosovë”, ku do të falënderojë Kosovën dhe qytetarët e saj për bashkëpunimin në fushën e turizmit midis Shqipërisë dhe Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: