Çerdhja publike në Malishevë hapet të hënën

Çerdhja publike në Malishevë hapet të hënën

Drejtoria për Arsim dhe Edukim, ka bërë të ditur se çerdhja publike në Malishevë, do të hapet këtë të hënë. Vendimi për hapjen e çerdhes ka ardhur pas testimit për covid, të të gjithë punonjësve të cilët kanë rezultuar negativ.


Sipas një komunikate, kjo është konfirmuar edhe nga shtabi komunal për menaxhimin e situatës me covid-19, në komunikim zyrtar me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Në emër të shtabit komunal për menaxhimin e situatës me covid-19, nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha dhe drejtori i Drejtorisë për Arsim dhe Edukim, Blerim Thaçi, i kanë konfirmuar rezultatet e testit për të gjitha edukatoret dhe stafin tjetër të çerdhes dhe si rezultat, çerdhja do të hapet këtë të hëne.

Lexo edhe

Video

error: