Çekia pas tensioneve në veri: Të dy palët të përmbahen nga çdo veprim që sjellë dhunë

Çekia pas tensioneve në veri: Të dy palët të përmbahen nga çdo veprim që sjellë dhunë

Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës Çeke, i ka bërë thirrje përfaqësuesve të Serbisë dhe serbëve të Kosovës që të kthehen në institucionet e Kosovës.


“Ne u bëjmë thirrje të dyja palëve që të përmbahen nga çdo veprim që do të çonte në dhunë dhe konfrontim. Duhet të themelohet Asociacioni i Komunave me Shumicë Serbe”, thuhet në reagimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës Çeke.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.