Bizneset në Mitrovicë llogaritet se pësuan humbje rreth 40 milionë euro për shkak të COVID-19

Pandemia COVID-19 përveç kërcënimit serioz për shëndetin e njeriut, ka shkaktuar humbje të mëdha edhe për bizneset në komunën e…

Aksioni për kazinotë në Karaçevë, Veliu njofton ministrat: Mund të vazhdojë

Në mbrëmjen e së premtes në Karaçevë të Kamenicës janë rrënuar kazinotë ilegale të cilat po ushtronin veprimtaritë e tyre.…

Gastronomët në telashe të mëdha, 30 për qind e stafit janë larguar nga puna

Gastronomët kanë thyer sot pjata para Qeverisë së Kosovës, duke i shprehur pakënaqësitë e tyre për mos përkrahjen financiare nga…

Kërkohet largimi i kufizimit të lëvizjes pasi virusi nuk ka orare

Qytetarët po vlerësojnë se masa për kufizimin e lëvizjes dhe mbyllja e gastronomisë në orën 22:30 duhet të largohen menjëherë.…

Shoqëria civile e vlerëson raportin e DASH-it si shqetësues dhe të pafavorshëm

Shqetësues dhe i pafavorshëm po vlerësohet nga shoqëria civile raporti i Departamentit të Shtetit amerikan (DASH) për klimën e investimeve…

Një policë zihet në gjumë, 12 kolegët e tij transferohen nga Zhuri në Prizren

Mekanizmat e inspektimit dhe kontrollit të brendshëm të Policisë së Kosovë gjatë një inspektimit që kishin zhvilluar në mëngjesin e…

​Gastronomët thyejnë pjata para Qeverisë

Gastronomët kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre për mospërkrahjen financiare nga institucionet e Kosovës, si…
error: